bouvier kennel off soeranda's home
 

Datum - Tijd

 

Over Ons en Route


Albert & Wilma de Zwaan
Doornenkamp 26
8077 SL Hulshorst
tel: 0341-451786
-email-

Lees meer..

Pups

Momenteel geen pups beschikbaarLees meer...

Fotoalbum

Neem een kijkje in ons fotoalbum

Fotoalbum

Trimmen van een bouvier

Alleen het haar dat helemaal uitgegroeid is, mag getrimd worden. Er wordt dan gezegd dat het haar trimrijp is...
Lees meer...

Kampioenstitels

8x Nederlands kampioen 3x Luxemburgs kampioen 4x VDH kampioen 5x Duits kampioen 4x Duits Club kampioen 2x Deens kampioen

Lees meer..

Artikels

Hier hebben we wat artikels staan over de Bouvier
Lees meer..

Links

https://www.houdenvanhonden.nl/
Raad van Beheer

Meer Links

Link naar ons

Link naar ons

Galerij

Piepen

Wanneer uw pup de hele nacht piept....
 
De eerste nachten dat je pup bij je in huis is kunnen erg zwaar zijn. Hij mist de warmte en geborgenheid van zijn broers en zussen in het nest. Je komt gegarandeerd voor de volgende keuze te staan wanneer je pup 's nachts begint te piepen: Piept mijn pup om aandacht? Piept mijn pup omdat hij moet ontlasten?
 
Wat de reden ook moge zijn: laat je pup, zeker de eerste nachten, naar buiten wanneer hij piept. Je komt er namelijk snel genoeg achter of je pup piept omdat hij nodig moet ontlasten of omdat hij aandacht wil hebben. Als je pup ontlast heeft en hij piept nog, negeer dit dan. Je zult merken dat hij snel stil is.
 
Je kunt het piepen voorkomen door tijdig je wekker te zetten. Je voorkomt hiermee dat je pup leert dat hij door te piepen uit de bench wordt gehaald. Stel bijvoorbeeld dat de hond zijn plas tot circa 03.00 uur kan ophouden, zet dan je wekker op 02.30 uur.
 
In het begin is het verstandig om de wekker om 06.00 uur weer af te laten gaan, zodat je zeker weet dat de pup niet gillend wakker wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de hond (en waar­schijnlijk jij ook) weer snel en rustig inslaapt omdat hij niet klaarwakker is geworden van zijn eigen gegil.
 
Sommige pups vinden het fijn om tegen een kruikje aan te liggen. Een kruik kun je het best maken van een harde plastic limonadefles. Deze vul je met warm/lauw water en de fles wikkel je in een kus­sensloop.
 
Geef je pup na 21.00 uur geen drinken meer. Hier­door kan de hond zijn plas 's nachts beter ophouden.
Home  |   Nieuws  |   Fotoalbum  |   Over  |   Contact  |  
© 2007 - 2020 off Soeranda's Home    Alle merknamen zijn auteursrechtelijk beschermd door hun respectievelijke eigenaars, alle andere content is eigendom van off Soerand's Home.    Back to top ↑
e107 Theme by veskoto